The Boston virtual solution
Image default
Business / Marketing and Advertising

Voor klusgereedschap gaat u naar Technischeprodukten.nl

Voor kleine of grote klussen is Technischeprodukten.nl uw helpende hand! U kent het wel, u wil een gat dichtkitten of de zolder verbouwen, maar u beschikt niet over het juiste gereedschap. Daar kan Technischeprodukten.nl met een breed assortiment u bij helpen. Op de website wordt van alles aangeboden: van technische sprays tot handschoenen. Daarnaast is de winkel van Technischeprodukten.nl gevestigd in Veenendaal, als u het liefst vis-a-vis advies op maat heeft. Ook kunt u via de klantenservice op Technischeprodukten.nl contact opnemen, mocht u vragen hebben. 

Technischeprodukten.nl biedt alles wat u nodig hebt om te klussen

Mocht u van klussen houden en heeft u geen twee linkerhanden, dan zou het leuk zijn om een kijkje te nemen in de winkel van Technischeprodukten.nl, ook wel het walhalla van klusgereedschap genoemd. In het brede assortiment kunt u kiezen uit de volgende producten: boren, lijmen, kits, technische sprays, luchtgereedschap, werkplaatsinrichting, handschoenen en reinigers. Er zijn onder deze producten specifieke categorieën, zoals de houtboor en de metaalboor. Om echt een beter beeld te krijgen van het assortiment, is het handig om zelf eens onze winkel of website Technischeprodukten.nl te bezoeken. Mocht u toch niet weten welk product voor u het beste is, dan kunt u gerust ons bereiken via het telefoonnummer op de website of via de klantenservice chat. 

Goede kwaliteit en snel in huis

Wij van Technischeprodukten.nl vinden het noodzakelijk dat de producten die wij aanbieden van hoge kwaliteit zijn en dat u ook zo snel mogelijk van onze producten kunt genieten. Daarom hebben wij als richtlijn: voor 16 uur besteld is morgen in huis. Daarnaast hoeft u geen verzendkosten te betalen wanneer u voor 100 euro of meer wilt bestellen. De verzending zal plaatsvinden via onze leverancier DHL. Om het helemaal af te maken, bieden wij u als zakelijke partner Staffelkortingen op Technischeprodukten.nl waarmee u tussen de 10 en 14 procent korting kunt krijgen. Om op de hoogte te blijven van de nieuwe aanbiedingen en producten kunt u ons volgen op Twitter en Facebook. 

Heeft u desondanks nog vragen over onze producten of ons bedrijf? Neem dan contact met ons op via de gegevens op Technischeprodukten.nl of kom eens langs bij ons in Veenendaal!