The Boston virtual solution
Image default
Business / Marketing and Advertising

Dankzij de specialisten uit Veenendaal, is mijn online marketing helemaal on point!

Sinds ik de hulp heb gehad van de online marketing specialisten uit Veenendaal, is mijn marketing zeker verbeterd en krijg ik meer omzet. Ik liet eerst mijn online marketing doen door een amateur bedrijfje in Veenendaal die niet zoveel wist. Mijn eerste gedachte was ook dat je niet echt een expert moet zijn in online marketing, nou dus wel. Ze hebben mijn hele website naar beneden gehaald en dus zocht ik hulp bij een ander bedrijf.

De hulp van Doelbewust uit Veenendaal in Online marketing

Een van mijn goede connecties van werk zei dat Doelbewust Online marketing in Veenendaal mijn website misschien weer overeind kon krijgen. Dus ik had zijn advies gevolgd en ben gaan kijken op de website. Deze zag er goed uit en de informatie ook, dus ik ging contact met hun opzoeken. Binnen een dag had ik al iemand te pakken en gingen we een afspraak maken voor een kennismaking. Bij de kennismaking ontmoette ik de eigenaar van Doelbewust en één van de medewerkers die mij eventueel zou helpen. Ik legde mijn situatie uit en ze begrepen mij helemaal. Ze hadden dit eerder gehad en hebben een andere website helemaal kunnen fixen, dus mijn website was ook nog makkelijk te redden en zelfs nog te verbeteren! Ik vond hun inzet en idee goed en ben met hun in zee gegaan.

Ook nog een nieuwe huisstijl?!

Na ongeveer een paar weken, merkte ik meteen dat mijn website al meer verkeer kreeg en ik kreeg weer meer omzet! Ik was erg blij met het resultaat van Doelbewust en daarom ging ik hen nog om een gunst vragen. Bij Doelbewust hebben ze een grafisch vormgever die bepaalde logo’s en huisstijlen maakt. Ik wou voor mijn website een nieuwe huisstijl creëren. Dit was geen probleem voor hun en ze hebben het geweldig gedaan! Ik had geen beter bedrijf kunnen wensen om mijn website te laten doen!

Neem contact met ze op!

Wilt u ook gebruik maken van de service die Doelbewust aanbiedt? Bekijk dan de volledige website voor meer informatie over Doelbewust en zijn diensten.