The Boston virtual solution
Image default
Business / Marketing and Advertising

Verschillende eigenschappen achteruitrijcamera’s

Autorijden kan soms pittig lastig zijn. Bovendien is schade rijden met je auto altijd erg duur. Zelfs het kleinste deukje kost al een hoop geld om te laten repareren. Het is het handigst om ongelukken en schade te voorkomen. Een achteruitrijcamera set kan je hierbij goed helpen. Met zo’n set heb je een compleet en verbeterd zicht rondom je voertuig. Dit is vooral handig met achteruitrijden, inparkeren, keren en manoeuvreren. Hier is je zicht namelijk soms erg beperkt. In deze blog een aantal voorbeelden van camera’s en hun verschillende functies.

De camera’s
Voor het optimaal gebruik van achteruitrijcamera’s moet je de hoogst haalbare kwaliteit standaard in de automotive industrie zoeken. Bij de camera’s heb je verschillende lenzen met een verschillende kijkhoek. Je hebt de 69, 92, 110, 120, 150 en de 180 graden lens. De hoge kwaliteit draadloze achteruitrijcamera zijn allemaal voorzien van een SHARP of SONY CCD lens. De CCD lenzen zijn wat duurder dan de SHARP lenzen, maar de kwaliteit van de CCD lens is overduidelijk beter dan die van de SHARP lens. Dit waren in een notendop de camera’s.

Verwarmde achteruitrijcamera
De camera’s zijn allemaal schokbestendig, stofvrij en waterdicht, zodat ze in elk terrein optimaal blijven werken. Sommige modellen zijn ook nog eens voorzien van een verwarmde lensglas. De verwarming zorgt ervoor dat de camera goed blijft werken in koude omgevingen met veel vorst. Het voorkomt dat er condensatie optreedt bij de cameralens. De lensglas is voorzien van een harde coating. Door deze coating krijg je geen krassen op je lens. Zo blijft je zicht altijd goed en wordt het niet beperkt door een paar krassen of door vorst en condens. Er zijn nog een hoop andere eigenschappen die je kunt verwachten bij verschillende soorten camera’s dit waren er een aantal opgesomd. Als het iets voor je kan beteken, schaf ze dan aan. Het kan schade en ongelukken voorkomen.

http://vanzwitserland.nl