The Boston virtual solution
Image default
Business / Marketing and Advertising

Van concept naar website

 

 

Elk bedrijf dat een flinke groei meemaakt gaat op een gegeven moment op zoek naar een nieuwe website. Vaak is de oude website namelijk even snel gemaakt door een stagiair of door een goed webdesign bureau. Dit kan eventjes best prima zijn maar op een gegeven moment is het toch tijd om een nieuwe website te maken om het online imago goed uit te kunnen dragen. Hier onder bespreken we kort de procedure van een website laten maken bij SAM Design in Alkmaar.

 

Kennismaken

Voor we een website kunnen maken vindt eerst een kennismakingsgesprek plaats waarin de klant iets vertelt over het bedrijf en de wensen voor de nieuwe website. Sommige websites hebben namelijk speciale kenmerken zoals een bepaalde huisstijl, een webshop of een chatfunctie. SAM Design kan al deze punten voor u regelen. Na de kennismaking wordt een offerte opgesteld in samenspraak met u. Wij richten op ons haalbare doelen.

 

De conceptversies voor de pagina’s

Na goedkeuring van de offerte gaat de designer voor u een conceptversie van elk soort pagina maken. Een moderne website bestaat tegenwoordig namelijk uit verschillende levels. Voor elk level wordt een voorbeeldpagina gemaakt en naar u gestuurd. U kan dan kritiek leveren en aangeven wat goed is en wat eventueel beter kan. De conceptversies kunnen wat keren heen en weer gestuurd worden tot beide partijen tevreden zijn met het geleverde werk. Dan kan de website verder ingevuld worden.

 

 

Na het goedkeuren van de conceptversies kan de designer aan de slag met het aanmaken en invullen van de rest van de website. De inhoud kan door een van de marketeers worden geschreven of u kan zelf inhoud aanleveren. Wanneer de website helemaal aangemaakt en ingevuld is kan de website online worden gezet. Vanaf dat moment kan u online gevonden worden op uw nieuwe website en kan u het nieuwe imago uitdragen!