The Boston virtual solution
Image default
Offers

Rijschool Zoetermeer

Hoe weet je of je faalangst hebt voor het rijexamen bij rijschool Zoetermeer?

Wanneer je last hebt van faalangst is het verstandig om een faalangst rijexamen te doen in plaats van te zakken en nog meer rijlessen Zoetermeer te moeten nemen. Maar hoe weet je nu of je faalangst hebt?

Je hebt last van faalangst wanneer je ontzettend veel waarde aan het slagen hecht en je het voelt alsof de wereld eindigt wanneer je toch zou zakken voor jouw rijexamen bij rijschool Zoetermeer. Bovendien ga je er waarschijnlijk wel vanuit dat je gaat zakken en voel jij je ontzettend onzeker over je capaciteiten en de mogelijkheid voor jou om te slagen.

Bovendien zal je tijdens het examen ontzettend nerveus zijn en wellicht wel last hebben van een black-out waardoor je spontaan niet meer weet wat je moet doen en hoe je moet rijden. Wanneer jij jezelf hierin herkend heb je waarschijnlijk last van faalangst, bij Rijschool Zoetermeer kunnen we jouw hier goed bij helpen en adviseren.

Wat is het faalangst rijexamen?

Wanneer je inderdaad last hebt van faalangst is het verstandig om het faalangst rijexamen te doen in plaats van het reguliere. Je vraagt je misschien af hoe dit examen dan anders is dan het reguliere, en wij hebben het antwoord

Als eerste duurt het faalangst rijexamen langer, het duurt wel 80 minuten, waarvan je toch maar 35 minuten op de weg zit. Hierdoor heeft de examinator meer tijd om even met jou te praten en je eventueel te kalmeren.

Ook heb je een examinator die gespecialiseerd is in faalangst en jou dus weet te helpen wanneer jouw zenuwen de overhand krijgen.

https://drivercompany.nl/rijschool-zoetermeer/