The Boston virtual solution
Image default
Business / Marketing and Advertising

Outplacement

Ben jij recentelijk uit dienst getreden? Wij weten hoe moeilijk dit kan zijn. Het verwerken van een ontslag of een contract dat toch niet verlengd wordt kan veel stress met zich meebrengen. Wist jij dat werkgevers toch nog een extra duwtje kunnen geven in de juiste richting? Dit gebeurd doormiddel van een outplacement traject. Een outplacement traject wordt vaak een van werk naar werk traject genoemd dus je raad het al wat de naam betekent. Het helpen van een oude baan naar een nieuwe baan. De werkgever geeft dit duwtje omdat er soms zelfs wettelijke verplichtingen zijn die de werkgever verplicht om jouw kosten van een outplacement traject te betalen. Dat klinkt toch nog positief!

Carrièrepoort is een bedrijf met locaties door heel Nederland. Op onze locaties kun je terecht voor het volgen van een outplacement traject. Dit traject houdt in dat jij dus wordt begeleid van je oude baan naar jouw nieuwe baan. Het is belangrijk dat jij er klaar voor bent om weer aan de slag te gaan bij een nieuwe werkgever. Het is van belang dat jij in je hoofd hebt dat je opnieuw begint. Er is dus een schone lei een jij kan jezelf weer bewijzen bij een nieuwe werkgever. Dit kan een mooie boost zijn voor jouw zelfvertrouwen. Een werknemer zonder zelfvertrouwen presteert vaak niet optimaal. Wij hebben coaches in huis die alles weten van het outplacement traject.

Aarzel niet en heb jezelf aan die nieuwe baan waar jij thuis hoort. Je kan je online inschrijven op onze website. Als je toch eerst wat meer informatie wilt dan kan je Carrièrepoort ook bellen. Op onze website vind je de informatie over wat het traject precies inhoudt. De deuren van Carrièrepoort staan wagenwijd open. Neem dus snel contact met ons op zodat jij weer actief bent op de arbeidsmarkt bent.

https://carrierepoort.nl/