The Boston virtual solution
Image default
Business / Marketing and Advertising

Opslagruimte in Amsterdam gezocht?

Heeft u een woning in Amsterdam, en bent u op zoek naar extra ruimte om spullen in kwijt te kunnen? Dan zit u goed bij Opslagman! Wij verhuren opslagruimtes op meerdere locaties voor de laagste prijs. Bij ons zijn de ruimtes allemaal droog en verwarmd, bovendien zijn ze voor onze klanten zeven dagen van de week toegankelijk. Daarnaast zijn ze allemaal ook zeven dagen van de week beveiligd, omdat we de veiligheid van de spullen van onze klanten ontzettend serieus nemen. Er is altijd een bewaker op het terrein, en we hebben beveiligingscamera’s die alles in de gaten houden. U ziet het, uw spullen worden op iedere mogelijke manier veilig gehouden, zowel tegen diefstal als tegen vermolming en een te hoge luchtvochtigheid. Bij Opslagman hoeft u zich geen zorgen te maken, dat is waar we naar streven.

Een opslagruimte in Amsterdam, van Opslagman

In Amsterdam staat één van onze opslagruimtes. Lekker in de buurt, zodat uw spullen altijd met gemak en niet al te veel tijdverlies opgehaald kunnen worden. Het is ideaal om een opslagruimte te hebben, zeker wanneer u thuis niet zo veel ruimte heeft. Dan is het bijvoorbeeld heel makkelijk om alle spullen van de skivakanties in de opslagruimte op te slaan. Die spullen heeft u toch niet het hele jaar door nodig. Bovendien komt er ineens thuis kastruimte en kelderruimte vrij om andere spullen in neer te leggen. Toch net zo makkelijk! Minder rommel in huis betekent minder rommel in het leven, zeggen we altijd.

Bezoek onze website!

Hunkert u ernaar om meer informatie te krijgen over hoe duur de opslagruimtes zijn, hoeveel we er hebben en in welke vestigingen we allemaal zitten? Bezoek onze website! Daar staat alles over ons, over onze opslagruimtes en nog veel meer. Wanneer u een kijkje neemt, kunt u gelijk ons contactformulier vinden en ons nummer. Als u dan nog meer vragen heeft, kunt u die via de telefoon stellen, en dan helpen we u graag verder. Onze medewerkers staan u graag te woord om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.