The Boston virtual solution
Image default
Business / Marketing and Advertising

Je zoekt een eiken vloer?

Je wilt een goedkope eiken vloer kopen? Maar je weet niet hoe je de beste keuze maakt voor jouw specifieke situatie? Er zijn heel wat vloeren waar je uit kunt kiezen. Maar jij hebt deze moeilijke keuze al gemaakt: een eiken vloer voelt als dé vloer die het beste bij je past. Ondanks dat je deze eerste beslissing al genomen hebt, zijn er nog meer keuzes die je kunt maken voordat je eiken vloer in je huis ligt. Natuurlijk kun je de eiken vloer zo duur maken als je zelf wilt. Bij Bax Houthandel ben je in ieder geval aan het juiste adres wat betreft service, kwaliteit, vakmanschap maar zeker ook qua prijs. Want zij leveren bij jou aan de deur vanaf hun eigen fabriek. Er komt dus geen tussenstation meer aan te pas. Dat merk je uiteraard aan de prijs van de eiken vloer waar je uiteindelijk voor zult vallen. Deze ligt ruim onder de reguliere marktprijs.

Veel keuzes te maken in eiken vloeren

Oké, je keuze is gevallen op een eiken vloer. Maar binnen dit type vloer heb je zoals je vast al hebt ontdekt, ook weer diverse keuzes te maken. Kies je voor robuuste houten planken of juist voor parket of is een laminaat vloer wat meer bij jou en je leef situatie past? Misschien is lamelparket wel dé eiken vloer die bij jou past? Bij Bax Houthandel adviseren ze je graag over de ruime keuze in eiken vloeren. Met meer dan  20 jaar aan ervaring, hebben zij veel kennis op het gebied van houten vloeren.

Leg je de eiken vloer zelf, of liever niet?

Niet alleen de kwaliteit van de eiken vloer bepaalt of een vloer er uiteindelijk mooi bij ligt. Ook het vakmanschap van de persoon die de vloer legt, is bepalend voor het eindresultaat. Wanneer je zelf handig bent en twee rechterhanden is het zeker te doen. Durf je het niet zelf aan, dan kan Bax Houthandel deze klus vakkundig voor je op zich nemen. Bax Houthandel werkt uitsluitend met teams aan eigen professioneel personeel. Wat de uiteindelijke uitstraling van de eiken vloer een boost geeft.

Kortom, bij Bax Houthandel ben je met al je vragen aan het juiste adres. Kom gerust langs in één van onze vestigingen in Amsterdam, Zoetermeer, Utrecht of onze showroom in Barneveld.