The Boston virtual solution
Image default
Business / Marketing and Advertising

Het inzetten van SEO en SEA

Heb je enige kennis van online marketing? Dan komen de begrippen SEO en SEA je waarschijnlijk wel bekend voor. Ben je hier niet zo van de op de hoogte? Dan is het misschien wel handig om hier het een en ander over te lezen. Deze beide begrippen kunnen je namelijk veel voordelen opleveren als je een eigen website hebt en je wil graag een goede positie behalen in Google. In dat geval kan Search Engine Optimization je veel voordeel opleveren als je een hogere positie wil in de organische resultaten. Wil je graag adverteren in Google? Dan is het verstandiger om je te verdiepen in Search Engine Advertising. Een combinatie van beide kan ook erg krachtig zijn. Benieuwd hoe dit precies in z’n werking gaat? Lees dan zeker nog even verder.

Zoekmachine optimalisatie

SEO, Search Engine Optimization, helpt je bij het bereiken van een goede positie in de organische resultaten van Google. Door relevante zoektermen te gebruiken op en rondom je website laat je aan Google weten waar je website over gaat en welke informatie je te bieden hebt. Deze manier van online marketing is gratis, maar daar staat tegenover dat het enkele tijd kan duren voordat je resultaten ziet. Dit is afhankelijk van verschillende factoren zoals onder andere concurrentie.

Zoekmachine adverteren

Deze variant van online marketing kost geld, maar je je moet het zeker niet zien als een kostenpost. Dit is een punt waar veel mensen de fout in gaan. Google adverteren is een investering. Je betaalt per klik, maar dit levert je uiteindelijk alleen maar voordeel op. Mits je het goed inzet natuurlijk. Het is wel belangrijk dat je gaat adverteren op relevante termen, niet op termen waar in het algemeen veel op gezocht wordt. Hier gaan ook veel mensen de fout mee in.

https://www.teamnijhuis.com