The Boston virtual solution
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een Virtual Assistant van Sam Assistants

Een Virtual Assistant kan veel zorgen van ondernemers verkleinen. Dagelijkse dingen vragen namelijk vaak teveel aandacht. Aandacht die u nodig heeft voor het uitzetten van marketingactiviteiten of andere zaken binnen uw bedrijf. Onze assistenten nemen deze taken graag van u over, zodat u zich weer kunt richten op uw eigen vakgebied.

Specialisaties van een Virtual Assistant

Een Virtual Assistant van Sam Assistants is gespecialiseerd in (online) marketing en communicatie. Onze assistenten hebben het doel om een waardevolle bijdrage te leveren voor u als ondernemer. Door onze klanten wordt dit vaak ook zo ervaren. Wij richten ons specifiek op content creatie, e-mailmarketing en social media beheer. Wat een assistent u oplevert is het meest interessant. Waar het werk wordt uitgevoerd is veel minder relevant dankzij de technologieën die online samenwerken mogelijk maken.

Online marketing

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van content creatie, e-mailmarketing en social media beheer. Bij content creatie richten wij ons op al uw communicatieboodschappen. Van blogs, tot nieuwsbrieven, presentaties, infographics of social posts, wij schrijven het allemaal. Een bedrijf moet zich onderscheiden in de content. Uw unieke verhaal is daarbij altijd ons uitgangspunt. Onder e-mailmarketing verstaan wij het opzetten van nieuwsbrieven, maar ook het uitwerken van volledige campagnes. Van geautomatiseerde mails met landingspagina’s en inschrijfformulieren op uw WordPress website. Het gehele traject of een deel daarvan kunnen wij u uit handen nemen. Ten slotte zetten wij ons ook in op het gebied van social media. Voor ondernemers die hun activiteiten op social media gericht willen vergroten en daar ondersteuning bij nodig hebben, kan dit een uitkomst bieden. Kortom: ondernemers die hun (online) marketing activiteiten willen professionaliseren, bieden wij support op afstand. Zowel op strategisch, als uitvoerend niveau.

Flexibel en daadkrachtig

Wij zijn flexibel inzetbaar op het moment dat u ons nodig heeft, voor een vast bedrag per pakket. Zo weet u waar u aan toe bent en kunt u zich focussen op datgene waar uw aandacht echt naar toe moet. Onze virtual assistants werken daadkrachtig en zenden niet alleen informatie, maar zorgen er ook voor dat de ontvanger in actie komt en misschien wel klant wordt! Neem contact met ons op voor meer informatie en alle mogelijkheden.