The Boston virtual solution
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een externe partij voor zoekmachine optimalisatie inschakelen

Zoekmachine optimalisatie is een vakgebied dat nog steeds aan populariteit wint. Zelfs anno 2018 zoekt men steeds vaker op Google en in hogere frequenties. Het is dan ook van levensbelang dat jouw bedrijf fatsoenlijk wordt gevonden in de organische zoekresultaten van deze zoekmachine. Maar doe je er echter goed aan om een externe partij of SEO bureau in te huren, in plaats van een in house SEO specialist?

Een SEO bureau boven een in house SEO specialist

Voorheen was het zeer populair om een fulltimer in te huren, die zich de hele dag bezighield met jouw website. Dit was toch weer een extra man personeel, die elke maand uitbetaald moest worden. En dit terwijl de resultaten er niet altijd naar waren. De persoon kon namelijk niet met een ander overleggen, waardoor er puur op hem vertrouwd moest worden. Tevens beschikte deze werknemer niet over de juiste tools, waardoor ook hier nog extra voor betaald moest worden. Ten slotte kwam je tot de conclusie dat hij wel thuis was in linkbuilding en content optimalisatie, maar dat de kennis in het technische plaatje volledig ontbrak.

Als je al deze problemen zo achter elkaar zet, zie je ook wel dat het beter is om een externe partij in te huren, in plaats van het aannemen van een eigen SEO specialist.

De juiste partij inschakelen

De juiste partij om in te schakelen voor zoekmachine optimalisatie, is De Online SEO Specialist. Dit bureau beschikt over voldoende vakkennis en een ruim team, die bovendien allen over de juiste tools en specialisatie beschikken. Dit bureau houdt je uitgebreid op de hoogte van alle werkzaamheden en werkzaamheden en behoudt korte lijnen, zodat je niet voor onverwachtse scenario’s komt te staan. Wens je meer te weten te komen over dit SEO bureau, neem dan eens een kijkje op hun website.