The Boston virtual solution
Image default
Business / Marketing and Advertising

Dringend een incassobureau Arnhem nodig?

Een betalingsachterstand van uw klanten heeft direct invloed op uw bedrijf, het inschakelen van een incassobureau in Arnhem is daarom dus zeker geen overbodige uitgave. Zelfs als uw bedrijf een goed kredietbeleid heeft zoals onder meer een betalingstermijn van 30 dagen, zult u ongetwijfeld te maken krijgen met betalingsachterstanden of erger nog, kredietverliezen. Het handhaven van een consistente incasso-inspanning en het documenteren van een professioneel incassobeleid zal zeker ertoe bijdragen om in sommige gevallen het aantal wanbetalingen en kredietverliezen te verminderen.

Groeneveld Arnhem regelt het

Groeneveld Gerechtsdeurwaarders, incassobureau in Arnhem, staat u graag bij. Want niets zo irritant als blijkt dat, ondanks uw beste inspanningen om producten en diensten keurig op tijd aan uw klanten te leveren en met het hoogste niveau van klantenservice, u vroeg of laat toch met een vertraagde of zelfs met een in zijn geheel niet betalende klant te maken krijgt.

Ernstige gevolgen

Vertraagde betalingen van klanten kunnen ernstige gevolgen hebben voor de cashflow van uw bedrijf en kunnen vooral schadelijk zijn voor kleine bedrijven.  Want betalingsachterstanden kunnen catastrofale gevolgen hebben voor bedrijven die weinig of geen kasreserves of krediet hebben om op terug te vallen. Als u een facturatiesysteem in uw bedrijf gebruikt, weet u hoe belangrijk het is om op tijd betaald te worden. Eenvoudige betalingsachterstanden kunnen u meer kosten dan slechts een paar euro; betalingsachterstanden kunnen op elk moment optreden, vaak buiten ieders macht. De motivatie om facturen te betalen is een belangrijk punt en er kunnen diverse redenen voor zijn waarom een factuur onbetaald blijft liggen. Of een factuur nu groot of klein is, de impact op u en uw bedrijf kan hoe dan ook aanzienlijk zijn.

Ook uw rekeningen blijven komen

Vanuit uw perspectief verandert de reden voor de vertraagde betaling van uw factuur niets aan de manier waarop uw bedrijf reageert op wanbetaling. Rekeningen van nutsbedrijven, materiaal rekeningen en andere kosten van de bedrijfsvoering gaan gewoon door zoals gewoonlijk, ongeacht of u al dan niet betaald bent. Neem bij problemen met betalingen zeker contact op met de professionals van Groeneveld Gerechtsdeurwaarders, zij zorgen ervoor dat er niets veranderd aan uw klantrelatie voor de toekomst maar uw openstaande facturen toch betaald worden.