The Boston virtual solution
Image default
Business / Marketing and Advertising

De NIU N1S

Bent u op zoek naar de NIU N1S scooter? Dan kunt u deze krijgen bij Polderscooter, wij hebben de grootste scooter showroom in heel Nederland! Uiteraard is deze scooter een van onze topmodellen, en daarom bieden we het graag aan klanten die op zoek zijn naar een nieuwe scooter. Echter, het maakt bij ons niet uit wanneer u een scooter wilt kopen of leasen, bij ons kan het allemaal. In het geval van de NIU N1S kost de scooter drieduizend euro, en dat is inclusief de kosten voor het rijklaar maken van de scooter en het monteren van het kenteken. Wanneer u liever wil leasen, kan dat al vanaf €60,48 per maand, hier komt alleen wel rente bovenop. De laatste mogelijkheid is vooral aantrekkelijk, u kunt deze scooter in drie termijnen van duizend euro afbetalen, zonder rente!

De NIU N1S van Polderscooter

U ziet het, wanneer het gaat om scooters zoals de NIU N1S is Polderscooter uitermate flexibel. U kunt dit model scooter in een heleboel verschillende kleuren krijgen, en dan is er nog de keuze tussen de snoruitvoering en de bromuitvoering. Het verschil ligt natuurlijk vooral in het feit of u een speciaal rijbewijs nodig heeft voor de uitvoering of niet. Scooters kan iedereen op rijden, maar brommers niet. Toch, wanneer we weer teruggaan naar de NIU N1S kunnen we u verzekeren dat dit een van de meest veelzijdige scooters is die we ooit hebben mogen verkopen!

Specificaties

De NIU N1S is een scooter die gebruik maakt van een heleboel geavanceerde technologie, waardoor het echt een scooter van topkwaliteit is. Neem bijvoorbeeld de krachtige Panasonic accu waar het mee uitgerust is, een accu waarmee deze scooter bijna alles aankan. Daarnaast is een groot voordeel de lichtgewicht uitneembare batterij, deze kan al in 6 à 7 uur helemaal opgeladen worden. Het bereik die u dan heeft is wel 70 km! Daar kunt u wel een heel end mee komen. Tot slot is het zadel verlengd, waardoor de scooter gemakkelijk te berijden is met zijn tweeën. Zo’n scooter laat u toch niet in de showroom staan?