The Boston virtual solution
Image default
Business / Marketing and Advertising

Bedrijfscommunicatie door NuCall

Bij NuCall Telecombedrijf zijn wij gespecialiseerd in bedrijfscommunicatie. Wilt u dus de communicatie binnen uw bedrijf of de communicatie tussen uw bedrijf en uw klanten verbeteren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden verschillende diensten aan rondom bedrijfscommunicatie: NuVoIP, Nu3CX, NuInternet, NuSIP en NuMobile. Wat dat allemaal inhoudt? Dat leggen wij u graag uit!

De diensten van NuCall

NuCall biedt verschillende diensten aan om uw bedrijfscommunicatie te verbeteren. NuVoIP is een manier om te bellen via het internet. Dit is tegenwoordig de snelste en naar ons idee de beste manier van bellen voor uw bedrijf. Bij deze dienst profiteert u tevens van een volledig ingerichte en toekomstvaste telefooncentrale. Deze centrale wordt beheerd door ons en is goed beveiligd. U beschikt hierbij ook nog eens over uitgebreide functies zoals keuzemenu’s, wachtrijen en meer! Een andere dienst die wij aanbieden is Nu3CX. Dit is een VoIP telecomsysteem, waarbij alle communicatiemiddelen, zoals mailen, bellen, skypen en meer, worden geïntegreerd in één platform en geoptimaliseerd met uw CRM-pakket. Zo communiceren uw werknemers sneller en effectiever! NuInternet spreekt voor zichzelf, maar onderscheidend hierbij is onze hulp. Wij adviseren u namelijk graag over hoe u het beste en snelste internet krijgt. NuSIP is een manier om gemakkelijk over te stappen naar NuVoIP. Hierbij zorgen wij er namelijk voor dat u geen nieuwe toestellen hoeft aan te schaffen, maar dat uw oude toestellen gaan werken via internet in plaats van via de telefoonlijn. Wel zo makkelijk! Dit scheelt niet alleen heel veel moeite, maar ook nog eens heel veel geld. Onze laatste dienst is NuMobile. Hierbij kijken wij naar uw behoeftes qua telefonie en welke provider het beste bij uw bedrijf past. 

Over ons

Wij zijn gepassioneerd over communicatie. Communicatie is immers van enorm groot belang voor het reilen en zeilen van uw bedrijf. Ieder bedrijf communiceert echter anders en dit proberen wij in stand te houden. Wij kijken daarom samen met u naar hoe u wilt communiceren en richten uw nieuwe communicatiemiddelen zo in, dat uw communicatiestijl niet verloren gaat. Uw bereikbaarheid is voor ons belangrijk! Wij geloven dat dit allesbepalend en vanzelfsprekend moet zijn voor de communicatie binnen iedere organisatie. 

Contact 

Bent u geïnteresseerd geraakt in één van onze diensten? Kijk dan voor meer informatie op onze website of neem direct contact met ons op.