The Boston virtual solution
Image default
Business / Marketing and Advertising

De dure maand is over

De dure maanden zijn net voorbij op het moment van schrijven van dit artikel, en je merkt meteen dat iedereen het rustig aan gaat doen in de maand van januari en februari. De december maand staat er om bekend dat het een dure maand is. Over het algemeen relatief veel verjaardagen, sinterklaas, kerst en als klap op de vuurpijl ook nog eens oud en nieuw. In deze maanden wordt veel geld uitgegeven, vaak ten ongenoegen van iedereen maar men kan er nog omheen. Werknemers zitten daarom ook altijd met smart te wachten op het loon dat zij weer in januari zullen ontvangen.

Het is natuurlijk zo dat niet iedere ondernemer op hetzelfde moment uitkeert. Het kan dus zo zijn dat sommige werknemers moeten wachten tot het eind januari is, de andere persoon die heeft weer geluk en wordt begin januari uitbetaald. Hoe je het wendt of keert op de een of andere manier zal het altijd wel goed uitkomen. Dit komt omdat je niet de eerste maand aan het begin wordt betaald en de tweede maand aan het einde van de maand wordt betaald. Dit zou een beetje krom zijn want dan heb je een extra lange periode die overbrugt moet worden met het salaris.

We kunnen wel stellen dat de salarisadministratie voor een bedrijf niet het aller gemakkelijkste is wat zij moeten doen op het lijstje van activiteiten. Zo moet er met vele aspecten rekening worden gehouden, en kan er niet zomaar even een bepaald bedrag worden overgemaakt. Hier komt bijvoorbeeld bij kijken welke diploma´s men heeft, welke certificaten en welke functie. Het kan namelijk goed zijn dat de ene functie veel minder wordt betaald dan de andere functie. Om dit en nog vele andere aandachtspunten goed en overzichtelijk te hebben is het handig voor een bedrijf wanneer zij online salarisadministratie hebben. Op die manier heb je altijd alles bij de hand in een online platform.

 

http://www.cbbs.nl/