The Boston virtual solution
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een betaalbare opslagruimte in Utrecht

Op zoek naar een opslagruimte in de omgeving Utrecht voor uw nieuwe webshop? Dan is een samenwerking met Opslagman wel wat voor u. Wij begrijpen dat u voor uw webshop veel voorraad in wilt slaan, zodat alle bestellingen op tijd geleverd kunnen worden. Dit is uiteraard veel te veel om in uw woning op te slaan en daarom bieden onze opslagruimtes een uitkomst. Wij zorgen ervoor dat ieder bedrijf een kans krijgt zich te ontwikkelen en groter te worden. Dit doen wij door onze boxen tegen een betaalbare prijs aan te bieden! Voor een net startende ondernemer zijn er veel zaken waar je aan moet denken en dan is het heerlijk als er al een ruimte is gerealiseerd voor het opslaan van spullen buiten de dure binnenstad. En wat ons op dit moment een fijne partner maakt, is dat wij tijdelijk nog goedkopere prijzen hanteren!

Opslagruimtes voor iedereen

Onze opslagruimtes in Utrecht variëren van 6 m3 tot 33 m3. Wij kunnen iedereen dus helpen een geschikte opslagruimte te vinden. Of u nu juist veel of weinig opslagruimte nodig heeft, het maakt niet uit. Bij ons kunt u terecht! Merkt u na een tijdje dat de opslagruimte toch wat te ruim is voor uw spullen. Geen zorg, bij ons kunt u kosteloos omruilen naar een kleinere opslagruimte als deze beschikbaar is. Mocht u naar verloop van tijd meer opslagruimte nodig hebben voor het groeien van uw bedrijf, dan geldt natuurlijk hetzelfde. Ook dan kunt u bij ons kosteloos omruilen. In onze opslagruimtes zijn er verschillende mogelijkheden wat betreft het opslaan. Er kunnen kasten geplaatst worden, zodat u ook in de hoogte kunt gaan werken en niet afhankelijk bent van de oppervlakte op de vloer.

De voordelen van onze opslagruimtes

Een opslagruimte bij ons biedt vele voordelen. Wij zijn namelijk erg flexibel. Doordat wij alles online regelen kunnen wij heel eenvoudig omschakelen zonder dat er veel administratieve rompslomp bij hoeft komen te kijken. Daarnaast hanteren wij veel scherpe prijzen dan onze concurrenten. Ten slotte hebben wij vriendelijke en behulpzame medewerkers, waarbij u altijd terecht kunt met al uw vragen! Kortom, wij zijn de perfecte partner om mee samen te werken!