The Boston virtual solution
Image default
Business / Marketing and Advertising

Werken via OTTO

Werken via OTTO Workforce gaat snel en gemakkelijk. Er zijn talloze vacatures die jouw hulp nodig hebben. Ben je dus een werkzoekende die eenvoudig in de omgang is, sociaal is op de werkvloer en van aanpakken weet? Dan zijn er tal van vacatures waar jij onmiddellijk mee aan de slag kunt gaan.

Werk als medewerker in een magazijn, pak orders in en maak pakken gereed. Of ga aan de slag als een techneut die elektrische storingen oplost. Er is volop werk te vinden voor diegenen die hard werken en kwaliteit afleveren. Wij zijn niet kieskeurig wat betreft komaf, maar wel hoe goed je een taal beheerst, mocht je in het buitenland willen werken. Verder is het van belang dat je veel ervaring hebt met het beroep waar je je voor inschrijft of dat je goed bent in wat je doet. In zo’n geval hoeft je je bij OTTO Workforce niet aan te melden als sollicitant, maar kan je direct gaan werken.

Direct gaan werken

Er is ruim voldoende werkgelegenheid op de arbeidsmarkt. via OTTO is het een fluitje van een cent om te vinden wat precies bij jou past. Of je nu in een hef- of reachtruck wilt gaan rijden of dat je als administratief medewerker bij een ICT-bedrijf wilt gaan werken. Verder zijn er vele baantjes te vinden als orderpicker bij talloze bedrijven zoals supermarkten en postorderbedrijven. Het belangrijkste hierbij is dat je met respect met jouw collega’s om weet te gaan. Sociale vaardigheden zijn hierbij een pre. Wil je dus direct gaan werken zorg er dan voor dat je ingeschreven staat bij OTTO Workforce. We helpen je dan gelijk aan een passende (bij)baan.

Waar je maar wilt

Het is middels OTTO mogelijk om tevens in het buitenland arbeid te vinden. Vooral in Oost-Europese landen zoals Polen, Duitsland, Hongarije en nog veel meer kan men vrij eenvoudig terecht voor geschikt werk.

 

https://www.ottoworkforce.nl/