The Boston virtual solution
Image default
Business / Marketing and Advertising

Webcam cover bedrukken?

Veel bedrijven delen pennen uit waar de bedrijfsnaam of het logo op staat, maar heeft u er al eens over nagedacht om een webcam cover te bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam? Het voordeel van een webcam cover die gratis uitgedeeld wordt tijdens conventies en onder uw werknemers is dat deze een nuttige functie hebben. Pennen hebben dat natuurlijk ook, maar die gaan gewoon in het etui nadat mensen klaar zijn met het gebruik ervan. Webcam covers daarentegen zitten gewoon op de webcam van een laptop of computerscherm. Het is iets wat vaak dagelijks in het zicht hangt van mensen die achter de laptop of computer aan het werken zijn.

Een goede keuze

Waarom is dat handig, een webcam cover laten bedrukken? Doordat uw logo steeds in het gezichtsveld zit van mensen die uw webcam covers mee naar huis nemen, zal dit logo op onbewuste wijze als bekend icoon onthouden worden. Het voordeel hiervan is dat mensen over het algemeen positiever reageren op voorwerpen waar ze mee bekend zijn dan voorwerpen die ze niet kennen. Sterker nog, consumenten kiezen sneller voor dingen die bekend voorkomen dan onbekend. Dat is gewoon hoe mensen in elkaar steken. Wanneer u dus écht iets wilt uitdelen wat effect zal hebben, dan is een webcam cover simpelweg de beste keuze.

Webcamcovers.nl

Wij van webcamcovers.nl hanteren de scherpste prijzen van heel Nederland als het gaat om het bedrukken van webcam covers! Vanaf €0.79 per stuk is het mogelijk om covers bij ons te laten bedrukken. Daarnaast zijn ze van een degelijke kwaliteit, en is de vorm plat en zijn ze klein. Hierdoor blijft het mogelijk om ze te gebruiken voor laptops en macbooks, omdat die nog steeds kunnen sluiten nadat er een cover op de webcam zit. Wanneer we ze leveren, zullen ze in een nette folie seal zitten. Hierin zit ook nog een bedrukt kaartje ter grootte van een visitekaartje. Aarzel niet te lang, en vraag vandaag nog de offerte aan voor het bedrukken van webcam covers als relatiegeschenk of voor uw personeel!