Thebostonvirtualsolution

Uw ICT bedrijf in Amersfoort

Xantion kan ook uw professionele ICT bedrijf in Amersfoort zijn. Bij Xantion bent u namelijk verzekerd van transparantie, creativiteit en pragmatiek. De ICT-voorziening is cruciaal voor uw bedrijf. Het beheer ervan kunt u nu echter volledig uitbesteden aan ons!

Transparant ICT bedrijf in Amersfoort

Dit ICT bedrijf in Amersfoort gelooft dat ICT net zo gemakkelijk, maar vooral ook transparant en beschikbaar moet zijn als water uit de kraan. Wij geven advies op maat, zodat het altijd aansluit bij uw wensen en behoeften. Elk bedrijf is namelijk anders en wij zijn er voor uw bedrijf. Geen dure woorden, maar begrijpelijke taal, ook voor de niet-ICT’ers. Ons advies is niet duur, maar wel goed! U kunt het beheer van uw gehele ICT-afdeling in onze handen geven voor een vast laag bedrag per maand. Dit betekent geen dure investeringen meer of extra medewerkers. Bovendien is het resultaat van ons werk bovengemiddeld goed!

Onbeperkt beheer

Er kan zoveel meer worden gedaan, daarom bieden wij onbeperkte hulp, met veel plezier en zonder extra kosten. Dit zorgt voor minder onderbrekingen voor andere medewerkers, omdat er bijvoorbeeld iets kapot is, of omdat het niet duidelijk is hoe iets werkt. Dit zorgt er dan weer voor dat er minder irritaties irritatie ontstaat op de werkvloer. Wij nemen niet alleen de computers in ons beheer, maar ook de servers, routers, switches en printers. Dus lukt het een keer niet om verbinding te maken met het internet of doet de printer niet wat hij hoort te doen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u snel en gemakkelijk verder, zodat u ook verder kunt met uw werk.

Flexibel

Wij onderscheiden ons niet alleen van andere ICT bedrijven op het gebied van transparantie, maar ook op het gebied van flexibiliteit. Wij weten dat het vandaag anders kan zijn dan morgen. Met de opkomst van nieuwe technieken en omstandigheden die steeds veranderen, is het een groot risico om te investeren in zaken die nu nog niet nodig zijn. Daarom plaatst Xantion alleen wat er nodig is. Wij maken dit schaalbaar, zodat u eventueel kunt groeien, maar ook kunt krimpen. Zo heeft u altijd een ICT-omgeving die up-to-date is en bij uw bedrijf past.