The Boston virtual solution
Image default
Business / Marketing and Advertising

SEO & SEA

Een heleboel mensen kennen deze vormen van internetmarketing al. Echter zijn dit een van de meest bekende vormen. Heel veel bedrijven denken hier stevig over na. We zien toch veel vaker dat er een heleboel bedrijven voor deze vormen van marketing. Ze worden heel vaak samen en tegelijkertijd ingezet omdat de kans dan twee keer zo groot is dat er iemand op klikt. Het gaat bij SEA en SEO allemaal om de kliks. Dit zijn de belangrijkste vormen van marketing op social media marketing na. Heel veel bedrijven maken hier al gebruik van. Echter beheren ze dit zelf waardoor er geen tot nauwelijks rendement uit voort vloeit. Je kunt daarom beter. Aan het gebruikt van social media zitten toch een aantal punten waar je echt op moet letten als je dit in wilt zetten als een ware marketingtool. Het is ook sterk afhankelijk van hoe jij dit in wilt en gaat zetten. Je kunt er heel wat geld mee binnen sprokkelen als je dit goed inzet. Redenen genoeg om daarom te kiezen voor social media marketing. Toch is de kans veel groter dat je geld binnen haalt met zoekmachine marketing waar SEO en SEA onder vallen.

SEO

Bij SEO probeer je zo hoog mogelijk te scoren in Google doordat je organisch zo hoog mogelijk probeert te staan. Nu denk je dat dit helemaal geen zin heeft toch? Als je de goede bijpassende zoekwoorden gebruikt, kun je heel hoog gaan scoren met zoekwoorden waar jij op gevonden wilt worden. Met SEA gaat dit net iets anders

SEA

Als je deze vorm van marketing inzet, sta al 100% bovenaan in Google. Dit wil je ook en daarom kiezen ook heel bedrijven voor deze vorm. Hierbij kom je bovenaan te staan met een advertentie. Je betaald geld als iemand op jouw link klikt. Dan betaal jij een vast bedrag waardoor je ook veel geld kunt winnen.

http://www.smpa.nl/