The Boston virtual solution
Image default
Business / Marketing and Advertising

Schuifpuien van Schipper Ede zijn echte blikvangers

Moderne raamsystemen en schuifpuien zijn kenmerkend voor de hedendaagse architectuur en vormgeving. Ze zijn een belangrijk vormgevingselement, zijn geschikt voor verschillende ruimtesituaties en kunnen een enorme hoeveelheid ruimte besparen, waardoor ze zo populair zijn.

Schuifpuien verbinden buiten met binnen

Schuifpuien zijn echte blikvangers en ze zorgen ervoor dat binnen en buiten naadloos met elkaar verbonden lijken, terwijl ze tegelijkertijd creatief van elkaar worden gescheiden. Deze hebben een aantal voordelen ten opzichte van conventionele ramen en deuren met een draai mechanisme. De zeer moderne glazen wanden en panorama vensters kunnen worden gerealiseerd door grote schuifdeuren toe te passen. Dit systeem gaat hand in hand met de moderne architectuur.

Aluminium ramen en deuren

De aluminium schuifpuien van Schipper Ede hebben uitstekende weerbestendige eigenschappen en worden veel gebruikt in de moderne architectuur. Ze hebben een aantrekkelijk uiterlijk, kunnen in verschillende kleuren worden gefabriceerd en staan voor hedendaags design. Het is hip en modern. Voor de overgang van woonkamer naar terras heeft Schipper Ede een uitgebreide keuze voor u. Naast visuele aspecten spelen ook functionaliteit en materiaal een belangrijke rol bij terrasdeuren, omdat elk openingsmechanisme zijn eigen voor- en nadelen heeft.

Veel daglicht

Een royale glazen pui naar de tuin laat niet alleen veel daglicht binnen en biedt een fantastisch uitzicht, maar vergroot ook de leefruimte bij het terras. Er zijn bijpassende terrasdeuren voor elke kamergrootte en elke smaak. In hun functionaliteit verschillen ze vooral in de openingsmechanismen en het materiaal van het frame.

Open en toch dicht

Voor velen is een glazen schuifdeur een bijzonder praktisch alternatief ten opzichte van draaideuren. Een schuifpui zorgt ervoor dat een ruimte gesloten kan worden terwijl het gevoel van een open ruimte behouden blijft. Dit kan heel praktisch zijn wanneer een schuifpui binnenshuis wordt toegepast. Bijvoorbeeld van de keuken naar de woonkamer. Zo kun je ervoor zorgen dat de geuren van het koken niet door het hele huis worden verspreid, als je toch de voorkeur geeft aan een open keuken. Bovendien kunnen glazen deuren veel ruimte besparen en kan het glas voor de deur heel anders worden ontworpen. De optische ontwerpen variëren van matglas tot prachtige patronen en zo is er voor elk wat wils.

Schuifdeuren zijn discreet en ruimtebesparend, maar kunnen ook een uitstekende blikvanger zijn. En nog een voordeel: ze slaan niet dicht als het tocht.