The Boston virtual solution
Image default
Business / Marketing and Advertising

Op zoek naar een hovenier in Heerhugowaard?

Bent u op zoek naar een hovenier in Heerhugowaard? Dan zit u goed bij de Noord-Hollandse Tuinman! De Noord-Hollandse Tuinman is een hoveniersbedrijf die werkzaam is in heel Noord-Holland, ik doe mijn werk voor zowel particulieren als bedrijven met kleine bedrijfstuinen in de gehele provincie. Het hovenierswerk is mijn passie, u kunt mij inzetten voor alles wat te maken heeft met tuinen. Het tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinrenovatie doe ik allemaal graag voor u. Het maakt niet uit hoe groot de klus is, ik help bij kleine onderhoudsklusjes maar ook bij complete renovaties. Ik doe mijn werk zodat u kunt genieten van een prachtige en mooi verzorgde tuin, en dat iedere dag!

De Noord-Hollandse Tuinman

Aangenaam kennis te maken, ik ben hovenier in Heerhugowaard en door heel Noord-Holland. Het hovenierswerk zit in mijn hart en nieren. Ik ga altijd op zo’n manier te werk, dat het eindresultaat altijd een ‘levende’ tuin is. Een tuin waar het voor u mogelijk is om lekker te ontspannen en genieten van de buitenlucht, en dat ieder jaar en seizoen! Het einddoel voor mij is altijd om een plek te creëren waar zowel de mens als de dieren en de planten in harmonie naast elkaar kunnen leven. Respect hebben voor alles wat leeft, dat is mijn motto. Daarom ga ik in mijn hovenierswerk altijd verantwoord met de natuur om, dit staat zelfs centraal in mijn bedrijfsvoering! Ik gebruik in mijn werk geen chemische bestrijdingsmiddelen, en ook geen kunstmatige meststoffen, maar zoveel mogelijk natuurlijke bestrijdingsmiddelen en meststoffen. Hoewel het concept natuurlijk is altijd beter natuurlijk helemaal niet klopt.

Natuurlijke tuin

Een natuurlijke en levende tuin is dus het uitganspunt, waarmee een gezond bodemleven gecreëerd wordt die wederom de basis vormt voor een weelderig tuin met gezonde en groene planten en bloemen. Ongewenste begroeiing krijgt geen kans, omdat alle omstandigheden geoptimaliseerd worden voor de planten en bloemen die u graag in de tuin wilt. Op deze manier draag ik ook mijn steentje bij aan een beter milieu, en een betere tuin. Benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Bezoek mijn website!