The Boston virtual solution
Image default
Business / Marketing and Advertising

Vespa accessoires

Er zijn volop Vespa accessoires te koop online. Als je Vespa accessoires bestelt via internet heb je niet alleen meer keuze, je bent ook nog eens goedkoper uit. Je kunt een Vespa pimpen, opknappen en onderhouden zodat je van jouw Vespa scooter een uniek model maakt die niemand anders heeft. Ook kun je de scooter veel langer in goede staat houden, en dat zijn de accessoires waar we hier naar op zoek gaan:

 

Dip-drip lak

Je kunt deze lak alleen online bestellen, je komt deze techniek in geen enkele andere winkel tegen. Dip-drip is in feite een laklaag die over de bestaande lak komt. Daarmee kan de scooter van een hele nieuwe lijn aan kleuren worden voorzien. Een bijkomend voordeel is dat de originele lak in nieuwstaat blijft. De dip-drip lak is niet permanent, als je uitgekeken bent op het kleurtje, of wanneer je de scooter wilt doorverkopen kun je deze lak zelf weer verwijderen. Een bijkomend voordeel; je zult jouw scooter snel herkennen op de parkeerplaats. Dat zijn pas praktische Vespa accessoires!

 

Beenkleed en scooterhoes voor Vespa

Het behoort niet tot de meest “hipste” Vespa accessoires maar ze zijn wel verdraaid handig. Met een scooterhoes bescherm je de scooter tegen weer en wind. Zeker als de scooter thuis niet in de schuur kan staan is een goede scooterhoes onmisbaar. Een beenkleed is een Vespa accessoire voor jezelf. Tijdens een koude rit in het winterseizoen zal een beenkleed je lekker warm houden, en bij regen blijft je broek droog.

 

Kettingsloten zijn ook Vespa accessoires

Vespa is de meest gewilde scooter, en niet alleen bij kopers. Het is belangrijk dat je de scooter goed vastlegt als je gaat werken of shoppen. En dat kun je het beste doen met een gekeurd slot. Kettingsloten zijn vaak voorzien van een ART rating, hoe meer sterren hoe sterker en duurzamer het slot. En dan laat een dief jouw scooter mooi staan aan de paal of aan een fietsenrek. Als je van plan bent naast een WA verzekering ook een diefstalverzekering te nemen wordt een gekeurd slot verplicht gesteld.

 

Er zijn volop Vespa accessoires om jouw ritten comfortabeler en leuker te maken, kijk zelf in de webshop voor alle mogelijkheden.

https://www.scooteronderdelenshop.com/accessoires/vespa/