The Boston virtual solution
Image default
Business / Marketing and Advertising

Professioneel reclame op je auto laten plaatsen

Val op met met autobelettering

U wilt als bedrijf de volle aandacht van automobilisten op de weg. Dan kunt u investeren in tijdelijke billboards of informatiezuilen. U kunt ook kiezen voor een duurzamere en voordelige manier van reclame maken: auto beletteren. Bekijk alle voordelen.

Autobelettering is voordelig

Het nadeel van zuilen en billboards langs de weg, is dat deze vorm van adverteren u veel geld kost. Voor de meest prominente plekken betaalt u al snel honderden of duizenden euro’s per week. Dit is afhankelijk van de grootte van uw advertentiemateriaal. Uw auto beletteren is veel voordeliger, en kan al vanaf 150 euro.

Ga voor duurzame reclame

De dure advertentiezuilen of billboards zorgen voor tijdelijke zichtbaarheid van uw bedrijf. Na een korte periode wordt uw advertentie weer vervangen! Kiest u voor autobelettering? Dan doet u een eenmalige investering waar u nog maanden of jaren plezier van heeft! Zéker wanneer u al bedrijfsauto’s in bezit heeft. Het beletteren van deze auto’s is een relatief kleine investering. En u profiteert er zo lang van als u zelf wilt!

Autobelettering, genoeg mogelijkheden!

Het bestickeren of beletteren kan op heel veel verschillende manieren. Ga voor een lak die op uw auto wordt gespoten, of kies een folie die over de lak van uw auto wordt geplakt. Bijkomend voordeel: hiermee beschermt u ook de laklaag van uw auto. De folie kan u eenvoudig weer verwijderen. De belettering is mogelijk bij personenauto’s, busjes, bestelwagens, maar ook touringcars of zelfs vrachtwagens. Ga voor een subtiele autobestickering, of verander het hele uiterlijk van uw auto. Alles is mogelijk: Van het subtiel aanbrengen van uw logo tot een volledige car-wrap.

Geef het wrappen van uw auto volledig uit handen

Laat uw auto beletteren bij Reclame Sukses. Het gehele proces wordt voor u uit handen genomen. Van ontwerp, tot productie en plaatsing. Uiteraard is het ook altijd mogelijk om zelf uw ontwerp aan te leveren. U kunt zelfs online uw wensen doorgeven. U krijgt dan online direct een indicatie van de kosten, zodat u een goede keuze kan maken!

https://www.sukses.nl/autobelettering/