The Boston virtual solution
Image default
Business / Marketing and Advertising

Ooglidcorrectie: ja of nee?

Al heel wat tijd overweeg ik een ooglidcorrectie. Dus op een gegeven moment heb ik de stoute schoenen maar aangetrokken en een intakegesprek ingepland bij Ooglift in Maarssen, Utrecht. Best een eindje rijden vanaf het Zuiden. De vele goede reviews die ik de afgelopen tijd heb gelezen en het feit dat ze ongeveer 45 ooglidcorrecties per week uitvoeren, gaven mij het goede gevoel dat ik nodig had om deze stap te zetten. Toen de dag van het consult was aangebroken, was ik best een beetje zenuwachtig. Ook al ging er nog helemaal niks gebeuren. Ik vond het spannend. Zou een ooglidcorrectie wel zinvol kunnen zijn of misschien wel helemaal niet? Is het wel iets voor mij of juist niet? Krijg ik wel een eerlijk advies of doen ze er juist alles aan om maar aan die 45 ooglidcorrecties per week te komen? Tja, er gaat van alles door je hoofd op zo’n moment.

Eerlijk advies ooglidcorrectie

Ik kan je in ieder geval vertellen dat zelfs het eerste intakegesprek voor een ooglidcorrectie door dr. Geerling erg prettig is verlopen. Ik had echt het gevoel dat ik een eerlijk advies kreeg. Ik kreeg zeker geen idee dat me een ooglidcorrectie werd ‘aangesmeerd’. Er wordt niet in je gesneden als dat niet noodzakelijk is of er geen goede resultaten verwacht worden. Ook luisterde hij aandacht naar mijn persoonlijke verwachtingen. Ooglift is een gerenommeerde kliniek en dat bleek wel vanaf het eerste moment. Ik voelde me er goed bij. Ik snapte al na 10 minuten niet meer waarom ik toch al die jaren deze eerste stap maar bleef uitstellen. Het blijkt wel dat je soms ondanks je angst, stappen moet zetten. Zodat je je ‘monsters’ in je hoofd heel snel een kopje kleiner kunt maken. Want ook nu bleek maar weer dat het in mijn hoofd allemaal heel anders eraan toe ging dan me tijdens het intakegesprek werd uitgelegd.

Ooglidcorrectie inplannen?

Na dit eerste kennismakingsgesprek over wel of geen ooglidcorrectie door Ooglift, was ik direct enthousiast. Het gaat gebeuren. Ik krijg een ooglidcorrectie. Van mijn kinderen! Voor mijn 50e verjaardag! Ik kijk er zo ontzettend naar uit om met een frisse blik de wereld in te kijken. Ik kan zo’n intakegesprek echt iedereen aanraden.