The Boston virtual solution
Image default
Business / Marketing and Advertising

Geloof je dat schuiframen hét verschil maken?

een deur je toegang verschafte tot je gezellige achtertuin, zullen schuiframen met grote zekerheid het woongenot en het gebruiksgenot drastisch verhogen. Van al je huisgenoten. Groot of klein. Jong of oud. Schuiframen zijn er in vele soorten, maten en kleuren. Er zijn tal van mogelijkheden waardoor je zelfs niet meer nadenkt over een eventuele verhuizing omdat je groter wilt wonen. Je kunt weer genieten van je thuis. Je wordt weer opnieuw verliefd op je huis met alle nieuwe extra’s en mogelijkheden. En dat allemaal door slechts een stel schuiframen van Schipper Ede Schuifpuien & Kozijnen.

Specifieke kenmerken schuiframen

Schuiframen zorgen namelijk voor extra ruimte, meer lichtinval en een prachtig zicht op je achtertuin. Zelfs op regenachtige dagen. Schuiframen zijn ruimtebesparend. Je hebt immers geen rekening te houden met een deur die ruimte inneemt wanneer deze open staat. Je haalt buiten naar binnen. En het (zon)licht op een mooie dag krijgt vrij spel in je woonkamer. Daarnaast voldoen de schuiframen van Schipper Ede aan de eisen die gesteld worden qua inbraakpreventie weerstandsklasse 2. Hiermee haal je de veiligheid in de ruimste zin van het woord in huis. Ze zijn ook nog eens onderhoudsarm, waardoor slechts schoonmaken voldoende is. De hoge standaard isolatiewaarde van het HR++ glas is natuurlijk mooi meegenomen. Je kunt zelfs nog een stapje erbovenop doen door te kiezen voor extra isolerend HR+++ glas. De schuiframen genieten een lange levensduur wat ze duurzaam maakt.

Schuiframen van Schipper Ede, een positieve ervaring

Het plaatsen van schuiframen door Schipper Ede wordt door alle medewerkers van Schipper Ede goed aangekapt. Te beginnen met het eerste oriënterende en geheel vrijblijvende contact om jouw wensen in kaart te brengen. Vervolgens het bezoek bij jou thuis voor het in kaart brengen van de situatie ter plekke. De ontvangst in de showroom in Ede. De duidelijke offerte, eventueel tussentijds contact met een van onze medewerkers en de uiteindelijke uitvoering van het plaatsen van de schuiframen maken het hele service traject af. Al met al een professioneel traject van begin tot eind, zodat elke klant tevreden kan terugkijken op een positieve ervaring om te komen tot nieuw woongenot.