The Boston virtual solution
Image default
Business / Marketing and Advertising

Garage Geurtsen

Bent u op zoek naar een garage in Veenendaal? Dan raden wij u aan om een kijkje te nemen bij Garage Geurtsen. Wij zijn een garage in Veenendaal, waar u voor van alles en nog wat terecht kunt. U heeft iets nodig wat te maken heeft met een auto? De kans is groot dat u het kunt krijgen bij Garage Geurtsen. Voor ieder merk en type auto staan we klaar om onderhoud te doen, reparaties en nog veel meer. Tegelijkertijd kunt u ook een grote variatie aan auto’s bij ons kopen! Wij kunnen nieuwe auto’s leveren, maar bieden ook zeer betrouwbare occasions aan waar u uit kunt kiezen. Het voordeel van onze garage ten opzichte van een dealer is dat we onpartijdig zijn. Daarom kunnen we u van advies voorzien die neutraal is.

Garage in Veenendaal, voor alles wat u nodig heeft

Garage Geurtsen is er in Veenendaal voor alles wat u maar nodig kunt hebben. We verkopen namelijk ook tweedehandsauto’s aan onze klanten! Het voordeel van deze auto’s is dat een groot deel van de prijs eraf is gegaan sinds het de showroom uitgereden is. En dat terwijl een licht gebruikte auto nog heel veel kilometers in zich kan hebben! Bovendien is het meer milieubewust om een tweedehandsauto te kopen vergeleken met een nieuwe auto, omdat er niet een nieuwe auto geproduceerd hoeft te worden voor iemand die ermee gaat rijden. Een goede keuze dus.

Service en onderhoud

Garage Geurtsen doet uiteraard aan service en onderhoud. We houden rekening met de schema’s van onze klanten, zeker wanneer ze doordeweeks eigenlijk overdag nooit beschikbaar zijn. Daarom houden we openingstijden doordeweeks aan die altijd beginnen om half 8, zodat u eventueel snel voor het werk langs kunt komen. Daarnaast gaan we op donderdagavond nog wat langer door, tussen zeven uur ’s avonds en negen uur kunt u bij ons terecht met uw auto. Tot slot zijn we ook nog eens zaterdag open van half negen tot drie uur! U kunt hoe dan ook bij ons terecht, hoe hectisch uw schema ook is.