The Boston virtual solution
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een website door SAM Design laten maken

 

De stap naar een nieuwe website te laten maken voor uw bedrijf is vaak lastig te zetten maar ook heel belangrijk. Zeker in dit tijdperk van internet is het hebben van een goed werkende website enorm belangrijk. Veel bezoekers komen naar de website via Google, daarom is de zoekmachine een belangrijk criteria van succesvol webdesign. Wanneer u de website laat maken door een ervaren webdesign bureau als SAM Design in Rotterdam heeft de website bepaalde kenmerken die hier onder kort worden besproken.

 

Responsief

Een moderne website moet responsief zijn. dat is een mooi woord voor een website die goed werkt op verschillende apparaten. Tegenwoordig zitten veel mensen namelijk op hun mobiele telefoon op internet. Deze mobiele telefoons hebben allemaal net een verschillend formaat wat er voor zorgt dat ze de websites net iets ander weergeven. In webdesign is het heel belangrijk te zorgen dat de website goed weergeven wordt op elk verschillend formaat. SAM Design zorgt dat uw website goed weergeven wordt op elk verschillend formaat apparaat.

 

Gebruiksvriendelijk

Gebruiksvriendelijkheid is een ander punt waar onze webdesigners goed op letten. De website moet voor bezoekers makkelijk te begrijpen zijn en goed in elkaar steken, anders hebben zij geen reden om terug naar de website te komen. De gebruiksvriendelijkheid dient ook om bezoekers lang op de website te laten blijven, dit wordt dan weer door zoekmachines opgemerkt en beloont met een hoge positie.

 

Interactief

Interactiviteit is een ander woord voor een website die bezoekers een bepaald pad laat doorlopen op de website. Oftewel, bezoekers moeten niet zomaar op de website aankomen maar het moet hen gelijk duidelijk zijn waar ze moeten klikken en welk pad ze moeten doorlopen op de website. Hiervoor wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van Call To Action knoppen, chatfuncties en contactformulieren. Deze zetten gebruikers aan om te communiceren met de website.