The Boston virtual solution
Image default
Business / Marketing and Advertising

Bij Opslagman huurt u een opslagruimte voor de laagste prijs!

Opslagman is dé website als het gaat om het huren van een opslagruimte. Op zoek naar een droge ruimte waar u al uw spullen kwijt kan voor een goed prijsje? Opslagman is uw reddende engel! Zij bieden de laagste prijs als het gaat om opslagruimtes huren door het hele land. Hoe kunt u bij hen een opslagruimte aanvragen? Super simpel! Dit doet u gemakkelijk via hun website!

De werkwijze van Opslagman

Via de website van Opslagman, begint uw aanvraag van de opslagruimte. U moet zelf een paar stappen ondernemen, voordat u uw opslagruimte kunt gebruiken. De eerste stap is het kiezen van de vestiging. Wij beschikken van verschillende locaties in het land, dus u moet de vestiging kiezen die voor u het dichtbij is. Als u deze heeft gekozen is de volgende stap het kiezen van de opslagruimte. Bij Opslagman hebben we een ruim aanbod van verschillende groottes in opslagruimte. U moet hierbij denken hoeveel vierkante meter u precies nodig heeft. Nadat u dat weet, kunt u er bij ons een boeken en dan betaald u alleen het eerste termijn. Daarna kunt u optimaal gebruikmaken van de opslagruimte wanneer het u uitkomt. U krijgt een speciale code waarmee u 24 uur en 7 dagen per week in het pand kan.

Extra service

Wist u dat u bij ons ook nog extra service kunt aanvragen? Bijvoorbeeld, u heeft allerlei spullen die u in uw gloednieuwe opslagruimte wilt stoppen. Maar u heeft geen vervoer waar het allemaal in past. Geen paniek! Bij Opslagman kunt u kiezen voor een ophaalservice. Wij komen dan naar uw locatie om alle spullen op te halen en naar de opslagruimte te brengen. Hierdoor hoeft u geen extern bedrijf erbij te roepen en kunt u alles gemakkelijk laden en lossen. Als u een opslagruimte bij ons heeft geboekt, is deze dienst geheel kosteloos.

Probeer het zelf ook!

Wilt u ook een opslagruimte huren voor een scherpe prijs? Bekijk dan de website van Opslagman voor meer informatie over het huren van opslagruimtes. U kunt daar ook alle vestigingen bekijken van Opslagman.