The Boston virtual solution
Image default
Business / Marketing and Advertising

Afscheidscadeau collega, belangrijk om aandacht aan te geven

Een leuk afscheidscadeau voor een collega via Jilster is altijd goed om te geven. Ongeacht of hij of zij nu weggaat om binnen een ander bedrijf een nieuwe functie te bekleden of omdat hij of zij afscheid moet nemen vanwege de verhuizing naar een ander deel van het land of wellicht wel vanwege het aanbreken van de pensioengerechtigde leeftijd. Waarom is dit goed? Als mens zijn we er nooit zeker van of we ooit nog de kans krijgen om elkaar te ontmoeten, dus een geschenk is perfect om voor hen als herinnering te dienen. Ook al wil je soms absoluut geen afscheid van elkaar nemen, er zijn situaties waarin dat afscheid onvermijdelijk is. Als jij degene bent die je collega’s gaat verlaten, zou je vast ook willen dat je collega’s je iets (kleins) geven om de jaren te herinneren die jullie samen hebben beleefd.

Tips voor het kiezen van het beste afscheidscadeau voor je collega

Bij het kiezen van het beste afscheidscadeau voor je collega is het goed om rekening te houden met hun wensen. Als je een cadeau koopt voor iemand met wie je samenwerkt, wil je er zeker van zijn dat je iets koopt wat ze ook zullen koesteren en van zullen genieten. Als je iets koopt wat relevant is voor iemands interesses laat het niet alleen zien dat je hem of haar waardeert, maar ook dat je aandacht hebt besteed aan hun voorkeuren.

Koop voor hun leeftijd of levensfase

Soms is het kopen van een leeftijds geschenk iets waar je rekening mee moet houden – iemand die ouder is, kan bijvoorbeeld echt iets als huishoudelijke artikelen waarderen, of als je collega onlangs in een nieuw huis is gaan wonen, kan een lekkere fles wijn volstaan.

Koop een cadeau dat bij hun persoonlijkheid past

Houd rekening met iemands persoonlijkheid bij het kopen van een cadeau. Als ze berucht zijn om hun vrolijkheid dan is een grappig geschenk of iets bijzonders en eigenaardigs leuk en gepast. Als het een serieuzer type is, blijf dan bij iets veiligs zoals bloemen, wijn of een in leer gebonden notitieboekje.

Een cadeautje dat je online zelf kunt maken met hulp van Jilster voldoet eigenlijk aan alle bovengenoemde tips. Je maakt het zelf, het is heel persoonlijk en een prachtige herinnering aan de jaren die jullie samen hebben doorgebracht. Altijd goed dus.