Thebostonvirtualsolution

Waarom kiezen voor R7s LED Lampen?

R7s lampen ken je wellicht beter als de bekende Halogeen staafjes. Wellicht zul je niet realiseren dat je in onze LED lampen webwinkel ook dit type verlichting kunt vervangen. Toch zijn er uitstekende R7s LED lampen op de markt met diverse voordelen op de traditionele Halogeen lampen. Waarom zou je kiezen voor R7s LED lampen die duurder zijn dan Halogeen lampen?

 

R7s LED lampen zijn (niet) duurder

In aanschaf zijn LED lampen doorgaans duurder dan vergelijkbare lampen op basis van andere technologie. Maar het hoge aantal branduren en het zeer lage stroomverbruik zorgt voor een aanzienlijke besparing in totale verbruikskosten waarmee de aanschafprijs van een R7s LED op termijn ruimschoots gecompenseerd wordt.

 

Lange brandtijd betekent meer gebruiksgemak

Een R7s LED lamp heeft meer branduren dan vergelijkbare lampen. Dat betekent dus ook dat je LED lampen minder vaak hoeft te vervangen. Omdat fittingen van het R7s type vaak worden gebruikt in situaties waarbij langdurig gebruik wordt gemaakt van de verlichting hoef je aanzienlijk minder vaak onderhoudswerkzaamheden te verrichten. En dat spaart tijd en kosten.

 

Constante kleurtemperatuur

Naast het wattage speelt de kleurtemperatuur van verlichting uiteraard ook een rol. Bij een R7s LED blijft de kleurtemperatuur gelijk, ook bij dimmen. LED lampen zijn direct bij inschakelen op de volledige lichtsterkte, er is geen opwarmtijd. Dit maakt LED lampen ideaal in situaties waar gecontroleerd licht van belang is.

 

LED lampen zijn een goede investering, door de huidige Halogeen lampen te vervangen met R7s LED verlichting spaar je kosten en verhoog je de kwaliteit van de verlichting.

 

https://www.leds-depot.be/