Verkoper heeft het makkelijker met externe leadgeneratie in België

Verkopers zijn niet sterk in koude, directe, acquisitie, ze hebben het veel eenvoudiger met externe leadgeneratie in België. Ook Belgische verkopers zorgen voor continuïteit van uw organisatie dankzij de ondersteuning van externe leadgeneratie Belgje, krijgen ze kwaliteit leads geleverd. Zij komen met de nieuwe klanten, waarop uw organisatie weer verder kan bouwen. Echter om dat te kunnen bereiken hebben ze regelmatig een goede, gekwalificeerde, lead nodig, de organisatie haalt bijvoorbeeld gekwalificeerde leads bij externe leadgeneratie in België. Er zijn veel account managers met de air van een verkoper, maar zijn het helaas niet, ze kunnen goed omgaan met bestaande klanten, maar voor nieuw hebben ze angst. Veel commerciële organisaties hebben deze mensen toch in hun salesrangen.

Een verkoper scoort dankzij externe leadgeneratie in België

Iedere organisatie heeft nieuwe klanten nodig voor, minimaal, de continuïteit maar ook om te groeien.

Indien een organisatie groeit, kunnen dergelijke account managers zich fantastisch verstoppen achter een geweldige salesadministratie die zij perfect op orde hebben. Het zijn deze mensen die met de vinger wijzen naar verkopende collega’s dat zij niet goed zijn in de administratie. Daar hebben deze ook helemaal geen tijd voor, want zij moeten verkopen. Beuken, meters maken om te zorgen dat de klant aan boord komt en dat de verkoper zijn commissie kan binnen tikken. Deze verkopers moeten worden gevoed met goed leads. Om leads te krijgen, is leadgeneratie noodzakelijk. Hierbij moeten een afweging worden gemaakt of dit intern of juist extern gedaan moet worden. Vindt een verkoper het niet leuk om zelf te bellen, laat hem of haar dat vooral niet doen. Anderen kunnen dit vaak veel beter. De verkoper moet scoren aan tafel bij de klant, waar hij de diepere noden van de klant naar boven moet halen. Om te scoren hebben deze verkopers goede leads vanuit externe leadgeneratie in België nodig.

Gefrustreerde verkoper zonder externe leadgeneratie in België

Een verkoper is eenvoudig te frustreren, door slechte leads aan te leveren. Komt hij op gesprek bij de klant en ontdekt dat hij als vierde ook een offerte mag maken. Je kunt aannemen dat de motivatie van de verkoper om een offerte te maken sterk afneemt. Zijn scoringskansen zijn heel klein, maar moet wel de hypotheek aan het einde van de maand kunnen betalen. Een andere frustratie is het moeten discussiëren over de bonus. Wat tellen wel en wat niet mee. Of hoe gaan we om met herhalingsorders. Pak je alles af van de verkoper, dan zal hij snel op zoek gaan naar een andere meer menselijke organisatie. Voor degene die niet helemaal weten hoe het werkt, lees dan de klassieker ‘The Dead of a Salesmen’ er maar op na. Een verkoper kan snel ergens anders aan de slag, omdat goede verkopers schaars zijn. Dus gekwalificeerde leads zijn noodzaak, verzorgt door externe leadgeneratie in België.

Meer informatie: http://www.virgoleads.be/

<a class="a2a_button_facebook" href="https://www my sources.addtoany.com/add_to/facebook?linkurl=https%3A%2F%2Fwww.thebostonvirtualsolution.com%2Fverkoper-heeft-het-makkelijker-met-externe-leadgeneratie-in-belgie%2F&linkname=Verkoper%20heeft%20het%20makkelijker%20met%20externe%20leadgeneratie%20in%20Belgi%C3%AB” title=”Facebook” rel=”nofollow” target=”_blank”>