Uw klanten lopen tevreden de deur uit met de producten van Crystal Nails

Als eigenaresse van een salon wilt u uw klanten tevreden houden. Daarom hanteert u voorafgaand aan het aanbrengen van de kleur, een uitgebreid proces. Een manicure is hiervan een goed voorbeeld. Door de benodigdheden als nagelvijlen, voorbereidende vloeistoffen en nagelriemknippers aan te schaffen, biedt u uw klanten het totaalpakket. Combineer deze accessoires met een armsteun voor een ontspannen behandeling bij de klant en maak de behandeling compleet met tafeldoekjes en nailwipes. Deze producten en meer koopt u bij Webshopnagelproducten, dé groothandel voor nagelstylistes. Of u nu net komt kijken of jarenlang ervaring heeft in uw eigen salon: bij de groothandel koopt u zowel starterkits als aanvullingen. 

Gratis verzending bij besteding vanaf €50,- aan Crystal Nails producten

De feestmaanden of de vakantieperiode staan weer voor de deur. Dan is het ongelofelijk druk in uw salon want iedereen wilt er op en top uitzien in deze tijd. Dan komt een bezoekje aan de groothandel niet altijd gelegen, maar u heeft toch nieuwe producten nodig. Is het dan niet prettig dat u uw producten online kunt bestellen én dat deze ook nog eens gratis worden toegestuurd? In de webshop van Webshopnagelproducten vindt u werkelijk alles om uw salon te voorzien van hoge kwaliteit producten. Koop een extra gellak met een glitter, schaf extra UV-lampen aan als u uit gaat breiden of koop extra werkmaterialen. Plaatst u een bestelling van €50,- of meer? Dan wordt de bestelling gratis naar u toegestuurd.

Presenteer het aanbod aan nagellakken van Crystal Nails op een display of wiel

Een potje nagellak geeft vaak niet dezelfde kleur weer als dat het op de nagels wordt aangebracht. U wilt natuurlijk dat uw klanten de juiste keuze maken en tevreden de deur uitlopen. Door gebruik te maken van displays of een nagellak wiel van Crystal Nails, bent u verzekerd dat de klant tevreden is met de gekozen lak. De displays zijn eenvoudig te presenteren in een etalage of u presenteert een display of waaier aan de klant zodra de kleur gekozen moet worden. Wilt u de display voorzien van zoveel mogelijk kleuren, maar heeft u die momenteel niet op voorraad? Geen probleem! Webshopnagelproducten is dé groothandel voor nagelstylisten, dus ook voor een ruim aanbod aan nagellakken bent u hier aan het juiste adres.