Thebostonvirtualsolution

Moderne kantoorinrichting door GRIP Interieurprojecten

Wilt u graag een nieuwe en moderne kantoorinrichting maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Dan bent u bij GRIP Interieurprojecten aan het juiste adres. Bij GRIP Interieurprojecten vinden wij het belangrijk om weer grip te krijgen op uw interieur. Soms nemen we genoegen met een interieur omdat we eraan gewend zijn maar verdient ons kantoor iets beters. Wij begeleiden u bij het creëren van een nieuw interieur en hierbij een perfecte balans te vinden als het gaat om vormgeving en functionaliteit. Dit uiteraard doen wij allemaal zonder grip te verliezen op uw budget, de kwaliteit en de planning. 

Werkwijze nieuwe en moderne kantoorinrichting

Voordat u moderne kantoorinrichting is gerealiseerd, gaan er natuurlijk een aantal stappen vooraf bij GRIP interieurprojecten. Onze aanpak gaat als volgt: wij starten met de eerste fase, namelijk de ConceptOntwerp. Hierbij doorlopen wij diverse stappen om tot het perfecte eindresultaat te kunnen komen. Eén stap is de WORKDayNa. Hierbij bekijken wij uw eisen en wensen maar ook hoeveel medewerkers er in het bedrijf aanwezig zijn en de gewenste uitstraling. Ook zetten wij een creatief concept op – dit doen wij door middel van creatieve sessies. Daarna maken wij een collage en plattegronden zodat er een beter beeld ontstaat over de ruimte, materialen en de kleuren waarmee wij gaan werken. Vervolgens gaan wij over op de visualisatie, dit doen wij door technische details uit te werken in 3D beelden. 

De tweede stap is de RealisatieOntwerp. Hiervoor verzamelen wij alle nodige informatie binnen de projectadministratie om de juiste planning en budget vast te kunnen stellen. Met het 3D model van ConceptOntwerp brengen wij nog meer details en kaart en kijken naar de juiste maatvoering. Er wordt visueel overleg gedaan om te kijken of alles loopt zoals gepland. 

De laatste stap is de RealisatieBegeleiding. Hierbij worden offertes met elkaar vergeleken en worden er deelontwerpen aangepast wanneer dit nodig is. Wij zorgen voor bouwbegeleiding en houden ons oog strak op het budget. 

Quick scan

Wilt u meer informatie over uw project, zoals of het haalbaar is en wat het u gaat kosten? Wij geven u graag antwoord op deze vragen door middel van de vrijblijvende Quickscan op onze website.